سیستم گرمایش قرنیزی
سیستم گرمایش قرنیزی چیست؟

فهرست مطالب

سیستم گرمایش قرنیزی چیست؟

سیستم گرمایش قرنیزی

یکی از رایج ترین سیستم های گرمایشی، سیستم گرمایش قرنیزی است که یکی از بهترین روش های جدید گرمایشی می باشد. وسایل حرارت موضعی مانند بخاری مشکلات زیادی را در پی داشته به همین دلیل می توان در این ساختمان ها سیستم های گرمایشی قرنیزی را به کار برد. در این نوع سیستم ها حرارت به وجود آمده به وسیله آب گرم توسط وسایل پخش حرارت مانند شوفاژ یا رادیاتور قرنیزی در فضاهای مختلف ساختمان توزیع می گردد.

دمای آب گرم با توجه به نقطه جوش آب در منطقه ای جغرافیایی که سیستم در آن استفاده شده تعیین می گردد که غالبا بیش از 88 درجه سانتی گراد نمی باشد.

گرمایش از طریق سیستم رادیاتور قرنیزی

رادیاتورهای قرنیزی جانشین خیلی خوبی برای رادیاتورهای پره ای و سیستم گرمایش از کف می باشند.

این نوع رادیاتورهای پره ای سالیان سال است که به عنوان یک سیستم گرمایشی رایج در ساختمان به کار رفته اند و در انواع این رادیاتورها یکی از مشکلات بزرگی که وجود دارد عدم تطابق با دکوراسیون داخلی و اشغال کردن فضای مفید ساختمان و توزیع نشدن یکنواخت حرارت در فضا است. لذا این نوع رادیاتورهای قرنیزی توزیع دمای بهتری به علت افزایش سطح تبادل گرمایی ذاشته و آسایش حرارتی بهتری را ایجاد می کنند.

رادیاتور قرنیزی نوعی جدید از رادیاتورهایی هستند که در صنعت تاسیسات هستند که به صورت هوشمندانه ای توانسته با به کارگیری اصول به کار رفته در رادیاتور، گرمایش از کف، فن کوئل و سایر روش های گرمایشی، درعین حال که معایب هر کدام از این سیستم ها را رفع کرده اند مزایای زیادی همچون سادگی رادیاتور و گرمادهی یکنواخت در گرمایش از کف چندین مزیت دیگر را به شکل یکجا فراهم کرده است.

سیستم گرمایش قرنیزی سیستمی ساده و کارا است که جانشین قرنیزهای رایج استفاده شده در ساختمان ها از قبیل ساختمان های مسکونی و اداری و حتی تجاری می شود و با شکل و سایزی مانند قرنیز کاربری گرمایشی را هم به قرنیز می افزاید.

سیستم گرمایش قرنیزی

مزایای سیستم گرمایش قرنیزی

  • صـرفه جویی بیشتر از ۳۰% در مصرف انـرژی
  • صـرفه جویی بیشتر از۵۰% درمصرف لـولـه کشی تاسیسات
  • توانایی انتقال گـرما از پاییـن تـرین سـطح ها
  • اشغال نکردن فضای مفید ساختمان
  • سرعت داشتن در گـرمـایش
  • داشتن بسـیار مــقاوم و انـعطاف پذیر
  • طــراحی خاص و دلپذیر با انواع رنـگ های مـتنـوع
  • مناسب بودن برای انواع مختلف ساختمان من جمله ساختمان های مسکونی اداری، تجـاری، هـتل ها و بیمارسـتان ها

رادیاتورهای قرنیزی در بیشتر ساختمان ها و مجتمع های اداری، تجاری و مسکونی به کار می روند و از آنجایی که تنوع رنگ بسیار بالا، شکل ظاهری زیبا و بازدهی بالایی دارند و همچنین در مصرف انرژی و … صرفه جویی می کنند از جمله محصولاتی هستند که توجه سازنده های ساختمان را به خود جلب نموده و به سادگی جایگزین داکت اسپلیت ها، سیستم گرمایش از کف، فن کوئل ها و رادیاتورهای معمولی شده اند.

مقاله مرتبط : هیتر تابشی دکوراتیو

علاوه بر استفاده به عنوان قرنیز، رادیاتور های قرنیزی دارای سیستم گرمایشی مناسبی در فضا هستند که با طراحی فرم، تنوع رنگی بسیار بالا و شکل ظاهری که دارند امکانات مطلوبی را ایجاد می کنند.

مکانیزم سیستم گرمایشی قرنیزی هیچ گونه پیچیدگی خاصی ندارد و با کمترین تجهیزات امکان استفاده از این سیستم را ایجاد کرده و به تجهیزات زیادی احتیاج ندارد.

سیستم گرمایش قرنیزی با انرژی های تجدیدپذیر همچون انرژی خورشیدی کار می کنند چون که طراحی این نوع سیستم ها طوری است که قادر به کار با کمک منابع انرژی تجدیدپذیر و بازدهی بالایی می باشند.

از آنجایی که سیستم گرمایشی قرنیزی گرمایش یکنواختی در سراسر فضا ایجاد می کنند عملکرد بهتری را داشته و همین موضوع موجب تولید دمای متعادلی در کل محیط شده و باعث شده تفاوت دمای قابل توجهی در این فضا دیده نشود.

از آنجایی که سیستم گرمایشی قرنیزی بر روی دیوار نصب می گردد، علاوه بر دسترسی آسان تر به آن، به راحتی می توان تعمیرات آن را در صورت نیاز انجام داد.

نصب رادیاتور قرنیزی بر روی دیوار موجب بالا رفتن دمای فضا در زمانی کوتاه می شود و از آنجایی که از پایین ترین نقطه عملیات گرمایشی اجرا می گردد ، دیوار ها هرگز سیاه نمی شوند.

برعکس رادیاتورهای معمولی که فضایی را در ساختمان پر می کنند، سیستم فوق هیچ فضایی را پر نمی کند و همانند رادیاتورهای معمولی به عنوان مانعی در برابر چیدمان دکوراسیون منزل محسوب نمی شوند.

سیستم گرمایش قرنیزی دارای قابلیت نورپردازی بوده و بدون اتصالات و کاملا یک پارچه عمل کرده و قابلیت تحمل فشاری بیش از ۱۰ بار را دارند.
با بکارگیری این سیستم هزینه های مربوط به لوله کشی های اولیه کمتر شده و دیگر احتیاجی به قرنیزکاری نیست.

معایب سیستم گرمایشی قرنیزی

تمرکز روی دیوارهای داخلی

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که از خود بپرسید که چرا دیوار های خارجی که روی آن پنجره هست گرمای کمتری را می گیرند. پاسخ این پرسش این است که گرما به وسیله همرفت کار می ‌کند.

همانطور که هوای سرد از پنجره را پیدا می کند، از دریچه به سیستم گرمایش قرنیزی هم نفوذ می کند، در رادیاتور قرنیزی هم هوا به وسیله باله‌ های فلزی که از طریق الکتریسیته گرم شده ‌اند گرم می شوند و بعد از آن هوای گرم از رادیاتور بالا رفته وهمین الگو را تکرار کرده و جریانی مدور به عنوان جریان همرفتی ایجاد کزده و این مساله یاعث متمرکز ماندن دما بر روی دیوارها می شود.

عدم گرمای ثابت در طول مسیر

پلاگین قابل ‌حمل در رادیاتورهای قرنیزی وجود دارند، اما بهترین سیستم گرمایش قرنیزی در یک خانه با منابع ۱۲۰ یا ۲۴۰ ولت هستند که هیچ کدام از آن ‌ها نیازمند خدمات نصب یک برق ‌کار نیست، بعضی از واحدهای گرمایش الکتریکی دارای یک ترموستات مجتمع هستند، بقیه توسط یک کنترل ‌کننده روی دیواره تنظیم می‌ شوند.

مقاله مرتبط : هیتر چتری یا قارچی چیست؟

هرچند پلاگین قابل ‌حمل در رادیاتورهای قرنیزی به کار رفته است اما برترین سیستم های گرمایشی قرنیزی در یک خانه که دارای منابع ۱۲۰ یا ۲۴۰ ولت می باشند هیچ کدام احتیاجی به خدمات نصب توسط یک برق ‌کار نیاز ندارند، و برخی واحدهای گرمایش برقی مانند ترموستات و سایر موارد را در یک مجتمع دارند.

سیستم گرمایش قرنیزی در اتاق ها به رادیاتور اصلی وصل شده، بنابراین گرمایشی که در بخش اصلی ایجاد می شود بیش از گرمای ایجاد شده در اتاق هاست.

هزینه بالا

برق عامل مهمی در همه سیستم های گرمایشی می باشد اما بعضی سیستم ها فقط برقی هستند، و اگر قصد داشته باشید رادیاتور قرنیزی را در هر اتاقی در خانه کار بگذارید، رادیاتورهایی که فقط با برق کار می کنند، برای گرم کردن اتاق های شخصی خیلی گران در می آید.

Picture of تیم تولید محتوا اخگرتابش

تیم تولید محتوا اخگرتابش

0 0 رای ها
Article Rating
اشتراک در
اطلاع از
guest

0 Comments
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها
0
دوست داریم نظرتونو بدونیم، لطفا دیدگاهی بنویسید.x